Klik hier voor de facebook-pagina van Vriendenkring De Poreistoempers

KSV Asse is een club met een rijke geschiedenis. De bijdrage van zwart-wit is het sociale en sportieve leven van onze gemeente is niet gering. Honderden, om niet te zeggen, duizenden jonge en minder jonge voetballers hebben de voorbije zestig jaar met fierheid de geliefde zwart-witte clubkleuren gedragen. Velen kijken met weemoed terug op hun jaren binnen de club.

Het huidige FC Asse z 2002 wil nu de vriendschapsband tussen oud-spelers, oud-trainers, oud-bestuursleden en oud-medewerkers terug nauwer aanhalen. Het huidige bestuur besliste dan ook om regelmatig een activiteit te organiseren met als doel de band met het verleden te verstevigen.

Zo werden vier jaar geleden, ter gelegenheid van de vriendschappelijke wedstrijd tegen tweedenationaler FC Brussels, alle oud-spelers waarvan we de adressen bezaten uitgenodigd. En daar was een aardige respons op.

Het jaar nadien gingen we nog verder en deden we een speciale actie naar aanleiding van onze thuiswedstrijd tegen SV Kobbegem. Alle oud-spelers, waarvan we de adressen konden terugvinden, werden voor deze wedstrijd schriftelijk uitgenodigd en kregen die dag gratis toegang.

De contacten die na afloop aan de toog plaatsvonden hebben er mede voor gezorgd dat Asse sinds 2011 opnieuw een veteranenploeg in competitie heeft.

Heb je zin om toe te treden tot deze vriendenkring en wil je samen met andere oud-spelers deze vriendenkring uitbouwen, bezorg dan je naam, adres en e-mailadres aan Patrick Van Wilder (“Torken”). Je kan Torken ook bereiken via torken.vw@gmail.com of via 0475/40.32.94.